طراحی فرهنگسرا
طراحی فرهنگسرا
ضوابط طراحی فرهنگسرا
اصول طراحی مجموعه فرهنگسرا
ابتدا در طراحی فرهنگ سرا باید ماهیت و کاربری چنین مجموعههایی مشخص شود. این مهم بدون اطلاع و شناخت فرهنگ و خصوصیات آن ممکن نخواهد بود. بعد از این شناخت، به مطالعه و بررسی فضاها و عملکرد آنها خواهیم پرداخت. سعی کردهایم با بررسی نمونههایی در این زمینه، افقهایی خاص در ذهن مخاطب پدید آوریم تا طراح نیز بخشها و فضاهای دیگری را که میتوان به این نوع مجموعهها اضافه نمود، در برنامهی فیزیکی طراحی فرهنگسرا طرح بگنجاند.

نظریه ادوارد تایلر راجب فرهنگسرا
فرهنگسرا مجموعـهای پیچیـده، دربرگیرندهی دانستنیها، اعتقادات، هنرها، اخلاقیات، قوانین، عادات و هرگونه توانایی دیگری است که انسان بهعنوان عضو جامعه آن را کسب کرده باشد. فرهنگ، واژهای است دربارهی شیوهی زندگی مردم؛ به معنی روشی که مردم، کارها را انجام میدهند. گروههای متفاوت مردم، ممکن است که فرهنگهای متفاوتی داشته باشند. فرهنگ، بهوسیلهی آموزش به نسل بعدی منتقل میشود. در حالی که ژنتیک بهوسیلهی وراثت منتقل میشود. هر منطقه از کشوری میتواند فرهنگی متفاوت با دیگر مناطق کشور داشته باشد.

ضوابط واستانداردهای طراحی فرهنگسرا
-جذب علاقمندان و هنرجویان و پرورش استعداد آن ها
_ جذب اساتید و هنرمندان با تجربه
_ پیدا کردن استعدادهای پنهان_ پر کردن اوقات فراغت

طراحی معماری فرهنگسرا
اصول طراحی مجموعه فرهنگسرا مجموعه ی یک خانه فرهنگ، از هفت بخش اصلی تشکیل می شود که در این فایل به هر یک از ایت بخش ها به طور مجزا پرداخته خواهد شد.
۱ – بخش اداری، ۲ – بخش نمایشی، ۳ – بخش آموزشی، ۴ – بخش پژوهشی، ۵ – بخش خدمات رفاهی، ۶ – بخش خدمات پشتیبانی، ۷ – بخش تجاری
